kallas

ΕΥΚΟΛΑ VEGAN ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

45'

4-5

Βασικό προϊόν της παρούσας συνταγής: Riso Scotti Bio Almond Original Drink

Υλικά

  • 1 1/4φλ. ηλιέλαιο
  • 3/4φλ. γάλα αμυγδάλου Riso Scotti Bio Almond Original Drink
  • ¼ φλ. χυμό πορτοκάλι
  • 20γρ. ξύσμα πορτοκαλιού
  • 20γρ. ζάχαρη
  • 1/2κ.γ μαγειρική σόδα
  • 1κ.γ μπέικιν πάουντερ
  • 1/4φλ. νερό

Εκτέλεση

  • Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ή σε μια λεκάνη και ανακατεύεται καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200° και στρώστε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Βάλτε τη ζύμη σε κορνέ και κάνετε μικρά μπαλάκια πάνω στο χαρτί, αφήνοντας μεταξύ τους 4 με 5 εκ. κενό. Πιέστε τα μπαλάκια λίγο στη μέση και ψήστε τα στους 200° για 30 λεπτά. Μόλις ροδίσουν ελαφρά είναι έτοιμα. Αν θέλετε όταν κρυώσουν μπορείτε να τα βουτήξετε μέχρι τη μέση σε λιωμένη κουβερτούρα. Απολαύστε τα με αρωματικό τσάι με εσπεριδοειδή.