45'
20 pcs
Για τα αμυγδαλωτά ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με τη σκόνη αμυγδάλου και περνάμε από ένα λεπτό κόσκινο. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να σκληρύνουν με μια πρέζα αλάτι, περιχύνουμε με τη ζάχαρη και το χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Όταν το μείγμα σφίξει, το βάζουμε σε ένα κορνέ. Στρώνουμε ένα αντικολλητικό φύλλο σε ένα ταψί και σχηματίζουμε τα κελύφη των αμυγδαλωτών με το κορνέ.
Αφήνουμε το ταψί στην άκρη για 15 λεπτά μέχρι να κάνει η ζύμη κρούστα και στην συνέχεια ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 140 ° με περιστρεφόμενη θερμότητα. Ψήνουμε για 10 λεπτά με μισάνοιχτη την πόρτα.
Μόλις ψηθούν, αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν για 30 λεπτά
Αφού έχουν κρυώσει, συναρμολογούμε τα αμυγδαλωτά μας κολλώντας τα δύο κελύφη με τη γκανάς σοκολάτας.